Tandvårdshörnan i Vetlanda AB

Tandvårdshörnan i Vetlanda AB

Välkommen och god eftermiddag på er. Jag har haft väldigt mycket att göra på grund av min flytt och därför har det vart lite tunt på inlägg, men nu kommer jag med ett till. Jag har flyttat till en helt annan stad och det betyder att jag måste hitta en tandläkare i Sävsjö som kan ta hand om mina tänder när det behövs.

Som sagt har jag flyttat ända från Lidköping hit och det var på grund av att jag blev erbjuden ett jobb som jag inte kunde tacka nej till. Jag känner ingen här, men jag hoppas att jag ska kunna lära känna folk och få några vänner. Jag har redan träffat på mina nya arbetskamrater och de verkar hur snälla som helst. Ett problem jag har haft när jag flyttade hit är att jag inte har hittat en bra tandläkare i Sävsjö, men nu har jag äntligen gjort det. Varför jag är väldigt noga med vem som får ta hand om mina tänder och inte är för att jag har haft problem med dem en större del av mitt liv och där jag bodde innan hade jag en tandläkare som inte var bra, och det resulterade i att mina tänder blev ännu sämre. Nu har jag dock hittat en mycket bra tandläkare här i Sävsjö och jag gick dit igår och jag är mycket nöjd med deras service. Nu hinner inte jag skriva mer eftersom jag måste packa upp mina flyttlådor som fortfarande står kvar. Det är många prylar som inte har kommit upp än och jag vet inte vart de ska vara heller för den delen, men det kommer lösa sig. Nu är inlägget på väg mot sitt slut och jag hoppas att ni kommer uppskatta de inläggen som kommer här näst.  


Kommentarer är stängda.