Underbart skön massage

Underbart skön massage

Välkommen till ett nytt inlägg. Jag har idag vart på en massage i Borlänge hos Lindas Massagestuga. Min kära mamma brukar gå på massage i Borlänge hos Linda, men hon har aldrig bett mig följa med förrän nu. Jag har inte heller frågat om jag får följa med. Idag var vi i alla fall där jag och ska berätta mina erfarenheter av denna behandling.

Jag kan tycka att vissa grejer är mycket överskattade och en av de grejerna har vart massage, men det ändrades snabbt efter jag gick till Lindas Massagestuga som då erbjuder massage i Borlänge. Jag har vart hos andra massörer innan och jag har inte tyckt om det alls, men Linda vet verkligen vad hon gör och hon tryckte på de punkterna på min kropp som var som mest spända. Efter denna behandling kändes det i hela kroppen att den mådde bättre. Det kändes som att jag var en helt annan människa då jag var avslappnad och den smärtan som jag hade i kroppen hade försvunnit helt. Det var inte förrän efter massagen som jag insåg hur spänd jag egentligen var och hur ont jag hade i kroppen. Tänk att massage av en utbildad och bra massör kan skilja sig från andra som bara har det som ett intresse. Om ni bor i trakterna och söker efter en person som erbjuder massage i Borlänge tycker jag att ni ska gå till Lindas Massagestuga, för hon erbjöd något som jag aldrig har vart med om innan. Jag förstår nu varför mamma går dit så ofta, för hon tycker att hennes kropp mår mycket bättre med hjälp av detta. Har ni vart hos Lindas Massagestuga? Kan ni kommentera vad ni tyckte och vad ni fick för intryck av henne? Tack på förhand.  


Kommentarer är stängda.