JS estetik, laser och hudvård HB

JS estetik, laser och hudvård HB

Har du en dum tatuering från ungdomen, en tatuering som har blivit ful genom åren eller att du bara inte tycker om en av dina tatueringar? Då ska du se hit. Jag har nämligen en tatuering som jag inte tycker om själv och då har jag gått till ett företag som heter JS Estetik som faktiskt erbjuder hjälp inom tatueringsborttagning i Mariestad.

Denna klinik har gjort mitt liv mycket enklare. Jag har en hyfsad stor tatuering på underarmen och den gjorde jag när jag var ung och kär. Det står nämligen min tonårskärleks namn där och det måste ha vart en av de värre tatueringar jag någonsin har gjort. I stunden är det en självklar idé att tatuera in sin kärleks namn då man trodde att man skulle vara ihop i hela livet, men nu ville jag inte ha den kvar då den har stört mig väldigt mycket. Jag gick då och gjorde en tatueringsborttagning i Mariestad hos JS Estetik. Man får gå några gånger för att den ska försvinna och nu har den äntligen gjort det. Efter jag gjorde denna tatueringsborttagning i Mariestad på underarmen har jag gått till en annan tatuerare för att täcka det lilla som var kvar av den. Jag är nu hur nöjd som helst och det jag vill uppmana er med detta inlägg är att ni aldrig ska tatuera in namnet på er käresta, för hur mycket man än älskar varandra så kan det alltid gå utför. Nu får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg då jag faktiskt ska tipsa er om ett annat företag som jag tycker väldigt mycket om. Ha det så bra.  


Kommentarer är stängda.