I behov av en snickare

I behov av en snickare

Hallå där bloggen! Jag har gjort en hel del misstag i mitt liv och visst tusan har det skett ett misstag igen. Den här gången kostade det mig en vägg. Ja ni läste rätt, en vägg. Så nu krävs det att en snickare kommer hit illa kvickt och gör något åt saken. För några år sedan så delade jag upp mitt vardagsrum och satte dit en två väggar så att jag kunde få ett litet kontor i lägenheten. Igår tänkte jag möblera om lite och skulle flytta på soffan mot en av de väggarna som jag hade satt upp. Självklart så tänkte jag inte på att dessa väggarna inte var lika tåliga som lägenhetens övriga väggar. Så när jag och min kompis skulle skjuta in soffan mot väggen så fastnade vi mot någonting, först trodde jag att en foten hade fastnat i matten så vi gav en liten extra knuff. Det skulle vi inte gjort, för soffoten hade fastnat mot listen av väggen. Ni kan ju tänka er vad som hände när vi gav soffan den där sista knuffen. Väggen bara rasade och det var väldigt tur att jag inte hade min dator inne på kontoret kan jag säga, för då hade jag inte haft någon dator kvar nu. Ingen kom till skada som tur är men jag blev av med mitt kontor så jag behöver få tag på en snickare i Kalmar nu som kan hjälpa mig med det här. Ibland är det bra att göra saker på egen hand, men när man saknar kompetensen för att göra det så kanske man också ska avstå. Jag kommer säkerligen inte att ställa upp någon vägg igen och nästa gång jag har ett byggprojekt för hemmet så kan jag garantera er att jag kommer ringa till en snickare direkt istället för att försöka själv.  


Kommentarer är stängda.