Ett mycket bra företag

Ett mycket bra företag

God förmiddag, vad trevligt att ni kommer in hit igen för att läsa ännu ett av mina inlägg. Jag har fått ett väldigt bra intryck av ett företag som heter Christofers Allfix som håller på med trädgårdsarbeten i Simrishamn. Jag har fått ett riktigt bra intryck på grund av deras service och hur duktiga de är på sin grej.

Jag tycker att det är riktigt fint att ha blommor och växter i trädgården då allt ser så mycket mer hemtrevligt ut. Jag har inga problem med att plantera blommor själv, men nu är det så att jag har velat ha upp en häck och eftersom min trädgård är väldigt stor ville jag inte ta risken att plantera den själv då jag kanske inte gör det på rätt sätt. Då hittade jag ett företag som håller på med trädgårdsarbeten i Simrishamn som erbjöd sig att hjälpa mig med detta. Jag hade redan köpt allt som behövdes för att kunna sätta denna häck, men de kom med redskap som jag inte ens hade tänkt på att man behövde och det är en grej varför jag tycker att de är så bra. De vet precis vilka verktyg de ska använda och hur de ska plantera allt för att växterna ska må så bra som möjligt. Christofers Allfix som erbjuder tjänster inom trädgårdsarbeten i Simrishamn gjorde så att min häck blev perfekt planterad och jag är hur nöjd som helst. Nu är det bara att vänta några år innan den växer upp, och när den väl har gjort det kommer allt se så bra ut. Jag kan i nästa inlägg lägga upp en bild på hur det såg ut före den var planterad och även efter, men det får ni som sagt vänta på någon dag. Ni kommer inte få vänta för länge, nu får ni ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi i kommande inlägg och i kommentarerna. Hej då.  


Kommentarer är stängda.