Blev ett besök på verkstan ändå

Blev ett besök på verkstan ändå

Morsning korsning bloggen! Det är en förvånansvärt fin morgon i Örnsköldsvik med tanke på att väderprognosen visade på regn, men jag tar gärna sol istället. Jag har lite och stå i idag, bland annat så måste jag åka in till en däckverkstad för att balansera upp däcken. Det visade sig ganska fort att jag kanske inte var rätt person för att utföra ett däckbyte, även om det var gratis så är det naturligtvis inte värt det. Om man inte utför sitt däckbyte korrekt så kan det bli en fara att vara på vägen, vilket är något som jag helst undviker när jag är ute och kör. Jag var så stressad när jag gjorde mitt däckbyte så det enda jag gjorde var att slänga på hjulen och sen köra. Den stressen och slarvigheten får jag sota för nu, i slutändan ser det ändå ut att bli ett besök hos en däckverkstad. Ett tag funderade jag på om jag inte skulle åka och kika på lite nya sommardäck med några schyssta fälgar, det hade varit lite kul att ha faktiskt. Dock vet jag inte varför det inte blev så, jag har visserligen tiden över för att göra det innan jag åker till en däckverkstad men det blir nog inte av ändå. Kanske att jag under ett senare tillfällen åker och bara kollar på lite fälgar istället för att köpa kompletta däck, annars blir det väldigt mycket däckbyte under ett år. Allting beror givetvis på vad verkstaden säger också, de kanske säger att jag bör köpa ny utrustning och då är det lika bra att göra det. Det blev väldigt mycket snack om bilen kände jag här nu trots att jag har både jobb och träning som står på dagens schema, sen ikväll blir det en riktigt god italienska pasta med många härliga ingredienser. 


Kommentarer är stängda.