Att köpa julklappar

Att köpa julklappar

Hejsan svejsan och välkommen ska du vara. Nu har jag gjort några inlägg på denna bloggen och jag känner att jag börjar få in hur man skriver ett hyfsat bra inlägg. Dagens inlägg kommer handla om en leksaksbutik i Ängelholm som jag åkte till en gång för att hitta en julklapp till min käre son.

Min son är fem år och han älskar att leka, både med kompisar och själv. Jag tycker att det är roligt att han njuter av att vara i sitt rum och leka och då är det extra roligt att ge honom nya leksaker på hans födelsedag och på julafton. Det var jul för några veckor sedan och min son blev väldigt glad över sin julklapp som jag köpte på en leksaksbutik i Ängelholm. Jag har uppfostrat honom så att han ska vara tacksam för de grejer han har och att han ska ta väl hand om dem, och minen han gav mig när han öppnade paketet var oslagbar. Han blev överlycklig och det gör mig som mamma också lycklig. Som sagt har det gått några veckor sedan jag var och handlade på denna leksaksbutik i Ängelholm och sedan julafton har min son lekt med denna present. Jag kom själv ihåg när man var i den åldern och fick en ny leksak. Man var helt fast vid den i flera veckor och man ville inte dela med sig den med någon. Jag kan nästan jämföra den känslan som när man får lön som vuxen. Man blir helt exalterad och man vill inte dela med sig den med någon. Det kanske lät lite överdrivet, men man vill ta vara på sina grejer och hålla i dem hårt. Jag rekommenderar er att hitta en bra leksaksbutik som säljer leksaker med kvalité, då blir alla glada.  


Kommentarer är stängda.